Posted on

Având în vedere situația actuală, avem mai mult timp de stat acasă și vizionat filme bune. Am ales 3 filme de văzut acasă zilele acestea, care în opinia mea sunt filme bune, cu tematici diferite.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

1. Dangerous Lies

Source: Pinterest

Este un film american cu o poveste surprinzătoare, aș zice. Viața unui cuplu tânăr se schimbă total, după apariția unei sume mari de bani. Cum se întâmplă și în viața reală, de altfel. :))

Nu toate filmele au un happy-end, acesta având multe întorsături până la final. O poveste diferită față de celelalte filme americane. Se găsește pe Netfilx.

2. Miami Bici

Source: Pinterest

Dacă nu l-ați văzut deja, este un must see. Miami Bici este o super-comedie filmată atât în România, cât și în America, la Miami. Codin Maticiuc și Matei Dima ( zis BroMania) au făcut o treabă foarte bună. Filmul are o acțiune funny, cu replici și mai funny. Este un film care te relaxează, te binedispune, te scoate din cotidian. Acest film este foarte recomandat pentru perioada aceasta. Se găsește pe Netflix.

3. Queen of Hearts

Source: Pinterest

Despre acest film v-am mai zis aici. Este produs în Danemarca și spune povestea unei femei, avocat de profesie, care prin alegerile ei sub impulsul de moment schimbă destinul întregii familii.

Povestea filmului spune mult mai mult despre caracterul omului din spatele imaginii.

Vizionare plăcută! 😉