Posted on
House entry

În ultimul timp mi-am îndreptat atenția spre decorațiuni interioare, case atipice și oameni diferiți. Vreau să vă împărtășesc un alt proiect fabulos. Tot ce este atins de Studio Peregalli, se transformă în aur.

Au un talent aparte de a combina trecutul cu prezentul și de a face o armonie perfectă. Exact asta au făcut în această casă din Milano, care aparține unui cuplu cunoscut în acest domeniu. Totul a fost transformat în casă, într-un mod unic și surprinzător.

Intrarea este una spectaculoasă, cu elemente din sec 19, precum masa, candelabrul și tapetul într-un print natural. Băncile o idee mai moderne, dau eleganță holului.

Baie gri

Baia este din marmură gri, cu linii drepte, dă un touch modern casei. Parcă ar fi din altă casă, însă culorile continuă mai departe în dormitor. Aici patul modern este combinat cu un dulap vintage și tapet cu un uriaș copac înflorit. Piesele clasice se îmbină perfect cu pereții aparent simpli.

Dormitor gri

În celelalte camere apar iar piese moderne. În living oglinzile măresc spațiul, iar scaunele din catifea roz dau culoare spațiului. Cealaltă încăpere este la fel de versatilă. Aici piesele sunt clasice, dar contemporane. Lumina este importantă, la fel și intimitatea.

living cu oglinzi
camera moderna

Acest cuplu ne demostrează cât de bine arată trecutul îmbinat cu prezentul și cum trecutul ne ajută să alcătuim ceva extraordinar de frumos și în prezent.