Posted on
a venit vremea ascultării

Zilele mele au început să se schimbe de ceva timp încoace. Și se schimbă constant. Dacă mai demult eram agitată, stresată și voiam să mă fac auzită, acum a venit vremea ascultării. Acum este liniște în lumea mea interioară, este pace și ating acel echilibru dorit, din ce în ce mai des.

De aceea am ales profesia de coach, pentru că am descoperit că știu să ascult și să ascult activ. Ce înseamnă asta? Este nevoie de o anumită concentrare mentală, de claritate, focus, obiectivitate și de o atitudine deschisă. Iar când le ai toate astea, este foarte ușor să asculți.

Acum ceva timp nu știam că am această calitate de a asculta, nu o descoperisem, deși întotdeauna mi-a plăcut să ascult și să observ oamenii din jurul meu. Deși toți prietenii mei îmi împărtășeau multe lucruri, pentru că aveau încredere în mine și se simțeau auziți, eu nu mă vedeam așa. Ca să ajung aici unde sunt acum, au fost necesare sute de ore de cursuri, formări, chiar și ore de coaching personal. Și încă ceva, emoții dureroase cu care m-a lovit viața peste cap.

Acum mă bucur că am trecut prin tot ce am trecut și am devenit cine sunt azi. A venit vremea ascultării și te ascult cu drag pe tine cel/cea care citești acum, ori de câte ori ai nevoie. Așadar, te aștept la o sesiune de coaching individuală și îți ofer prima sesiune GRATIS. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi pe e-mail: izabella.cete@gmail.com sau la numărul de telefon: 0744878007.

Aștept mesajul sau apelul tău! Te îmbrățișez cu drag!