Posted on

Am pornit acest blog din pasiune pentru scris. Mă numesc Izabella Cete, am 33 de ani, locuiesc în Cluj-Napoca, am terminat Facultatea de Comunicare și PR în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Facultatea de Drept în cadrul Universității Ecologice din București.

În urmă cu câțiva ani am început o călătorie în domeniul dezvoltării personale, ceea ce mi-a adus multe momente frumoase, conștientizări și creștere. Am urmat formările NLP Practitioner și Master, Vindecare Emoțională nivelul 1 și 2, Psihologia Relației de Cuplu, precum Life și Wingwave Coaching. Azi sunt Life Coach și lucrez atât în sesiuni individuale, cât și în sesiuni de grup. Organizez Mastermind-uri, seminarii în sală și webinarii. Sunt aici să dau mai departe din ce am învățat și să sprijin pe oricine are nevoie.

Îmi place orice îmi face viața mai frumoasă, moda, produsele de beauty și make-up, cărțile, filmele bune, cafeaua, marea, călătoriile și nu în ultimul rând oamenii frumoși. Acesta este spațiul meu, unde vreau să aduc o doză de frumos și o parte din sufletul meu în fiecare zi. M-aș bucura ca atât experiența și cunoștințele mele, cât și feedback-ul vostru, să ne fie de ajutor tuturor. Nu ezita, alătură-te conversației!

Contact me : izabella.cete@gmail.com

6 Replies to “About me”

Comments are closed.