Posted on
Acceptarea feminității

Până de curând conceptul de feminitate era ceva străin, iar acceptarea feminității era de neconceput. Asta pentru că femeile erau considerate o minoritate slabă. Importanți erau bărabții, pentru că ei sunt cei puternici și aduceau hrana pe masă.

Femeile erau vulnerabile, ceea ce însemna slăbiciune și din păcate se mai folosește și azi acest concept total eronat. În zilele noastre toate vulnerabilitățile pe care până mai ieri le credeam slăbiciuni, ies la suprafață. Din femei iese și se exprimă o forță care a început să le transforme viețile.

La fel s-a întâmplat și la mine. Când mi-am acceptat tot ce se află în interior, cu tot cu vulnerabilități, am devenit mai calmă, mai blândă, mai asertivă și intuiția mea a început să funcționeze mai bine – de fapt, eu începusem să o ascult. O altă versiune a Izabelei, un alter ego mai înțelept și mai blând a intrat la butoane.

Cum s-a întâmplat asta? Cu autocunoaștere, vindecare, coaching, Yoga, exerciții și lucrul cu mine. Fac coaching și le observ pe femeile care vin la mine. Mă regăsesc în multe dintre ele.

Stările prin care trec sunt multe, provocatoare. Suntem work in progress: dacă ne găsim uneltele potrivite, pot apărea transformări. Le văd pe femeile care au o practică constantă cu ele, care îmi citesc articolele, care îmi scriu, care vin la worshopuri și retreaturi.

Le ghidez și le încurajez să își deschidă ochii în timpul prezent, le curăț lentilele și le aduc cât mai aproape de starea de echilibru dintre feminin și masculin. De la însemnătatea lucrurilor mici din viața lor, la aspect și interiorul lor, le ghidez să se transforme în mici “vrăjitoare”, stăpâne pe viața lor, bine cu ele însele și cu tot ceea ce este. Le aștept pe femeile curajoase și curioase să pășească pe pragul tehnicii Wingwave, prin care își eliberează emoțiile și își acceptă feminitatea.

Doamnelor, fetelor, drăguțelor, le putem avea pe toate, dacă știm cum să facem asta!