Posted on

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Produsele acestea de la The Ordinary au numai review-uri bune. Promit marea cu sarea, dar mai ales ingrediente active, naturale, în forme concentrate. Adică îți promit exact ce ai nevoie să auzi, de asta au atât de mult succes. Să le luăm pe rând. Știu că cele mai eficiente produse de skincare sunt serumurile și produsele concentrate. Acestea sunt mult mai bogate în ingrediente active decât cremele sau variantele lor în alte formule obișnuite. Se folosesc atât dimineața, cât și seara pe tenul curățat și promit să fie mai eficiente și chiar așa este. Sunt mult mai bune decât cremele, sunt mai concentrate, rezultatele se văd mult mai repede pe ten. Chiar schimbă aspectul tenului. Soluția 100% Plant-Derived Hemi-Squalane este destinată pielii și părului, promite să reducă pierderea continuă a hidratării, lucru ce slăbește elasticitatea și suplețea dermică. Reduce electrizarea părului și este excelent pentru orice tip de ten, pentru că este non-grasă și se absoarbe rapid. După doar o săptămână de folosire regulată, aplicată cel puțin o dată pe zi, se văd schimbări pe ten. Următorul produs minune este Niacinamide 10% + Zinc 1%, este un ser concentrat, care curăță și dă strălucire tenului. Concentratul promite un aspect sănătos al tenului, diminuează porii, reduce vizibil petele de pe piele și oferă fermitate. Nicinamida este vitamina B3, iar o concentrație mare de 10% din această vitamină împreună cu zincul, echilibrează aspectul vizibil al sebumului. Adică tenul arată mult mai curat și mai tânăr.

Și cum ochii sunt oglinda sufletului, musai să avem grijă și de ei. Am descoperit un gel concentrat pentru zona ochilor de la Anatomicals, care se numește No Old Bags Allowed. 🙂 Agree! Acest gel promite reducerea problemelor din zona ochilor, ca oboseala, cearcănele umflate sau maronii. Eu nu am probleme cu cearcănele maronii, însă le am uneori puțin umflate, așa că acest gel energizează, rehidratează și luminează zona ochilor. Și chiar dezumflă cearcănele! Se poate folosi sub crema de ochi, dar și singur în cazul în care ridurile nu sunt foarte pronunțate.

Pentru mine aceste produse sunt destul de puternice si funcționează bine, astfel că le recomand, merită încercate la orice vârstă.