Posted on
Aerin Lauder in her boutique

Accesoriile de la AERIN sunt întotdeauna o provocare. Asta în sensul bun, pentru că sunt atât de reușite încât le vreau pe toate. Sunt pentru toate ocaziile, pentru tine, pentru acasă, pentru cadouri.

Aerin Accessoires

AERIN are o selecție minunată de accesorii decorative și de fashion. Colecția de Home Accessoires s-a extins considerabil. Culorile calde de maro, auriu sau verde sunt inspirate din palatul regal vienez Lichtenstein.

Aerin vases

Verdele și imitația de marmură dau un aer fresh produselor și sunt perfecte pentru primăvară. Produsele precum vazele se găsesc în diferite forme. Cutiile pentru bijuterii sunt valabile în două mărimi. Sunt frumoase, feminine, în culori precum verde smarald, crem, ciocolată sau burgundy.

Aerin jewlery boxes

Foarte multe dintre accesorii sunt asortate, astfel că formează un set complet. Cele mai apreciate sunt ramele foto și jocurile, care sunt un cadou perfect pentru oricine. Se găsesc pe auriu sau diferite culori ca și celelalte accesorii.

Aerin jocuri

Nu în ultimul rând, în domeniul de fashion, Aerin face piese luxoase, într-o paletă vastă de culori și imprimeuri. Putem vedea un sneak peek chiar pe designer. Mai multe despre asta și despre noua colecție de materiale proprii într-un episod următor.

Aerin fashion collection