Posted on
Ai încredere în tine

Mereu am considerat că trebuie să existe un echilibru în tot ceea ce faci în viață. Acest echilibru vine din tine, din modul în care îți organizezi viața și din ce fel de credințe ai. Dacă ai încredere în viață și în tine, poți să le faci pe toate.

Vremurile s-au schimbat! Avem informații peste tot și tehnologia chiar ne face viața mai ușoară. De aceea poți să faci extrem de multe lucruri din tot ce ți-ai propus.

Cu atât de mult acces la informație, ai infinte posibilități de dezvolatare și învățare. În meseria ta ești bun și poți să fii cu adevărat bun atunci când ești ajutat de tehnologia modernă, fără de care nu prea poți trăi în zilele noastre. Indiferent de meserie, ai un ajutor precum un laptop sau măcar un telefon performant.

Cu astea deja poți să ajungi la next level în tot ce faci. Tu trebuie doar să accesezi informația și să te folosești de tot ce ai la dispoziție. Așa lucrez și eu, cu un laptop și un telefon și acestea mă ajută enorm.

Pe lângă toate astea, mai ai nevoie și de motivație și perseverență. Ca să avansezi, ai nevoie să faci în fiecare zi câte ceva pentru ceea ce îți dorești, pentru job-ul tău sau pentru visul tău. Munca este importantă, însă satisfacția clienților este cea care mă motivează în fiecare zi să fiu mai bună.

Atunci când văd că mai vin și colaborări, știu că fac o treabă bună. Am încredere în viață, în oamenii din jurul meu și în toată munca pe care o fac. Ca să iasă toate bune, lucrez multe ore pe zi, dar am un echilibru în tot ceea ce fac.

Fiecare zi arată diferit. Există și zile aglomerate, zile mai lejere, zile cu liniște sau chiar și zile mixte. Cel mai mult îmi plac zilele colorate cu activități diverse, pentru că aceste zile de lucru se transformă într-un curcubeu de sentimente.

În domeniul meu ating teritorii nevralgice și hipersensibile, exact ca și dentistul sau ginecologul, de aceea mă pot confrunta cu reticențe nebănuite din partea oamenilor. Ei vin cu răni deschise, unele încă sângerânde și extrem de dureroase. Însă am încredere în Univers și în mine, că pot să ghidez corect și că se stabilește un echilibru necesar la fiecare caz.

Se întâmplă la fel în orice domeniu, cu puțină atenție și încă câteva ingrediente, lucrurile se așează “de la sine” de foarte multe ori. În orice domeniu ai activa, nu uita că ai la îndemână tot ce ai nevoie, fiecare resursă este în interiorul tău. Grijile exagerate nu își au rostul, așa că ai încredere în viață și în tine!

Am o INVITATIE pentru tine, click aici.