Posted on
Crede în tine înainte de toate

Miza cea mai mare în viață este iubirea. O iubire de o viață pe care toți o visează, o doresc și o caută. Până să ajungi la ea, alege să crezi în tine înainte de toate.

Nimeni nu poate să moară fără să trăiască iubirea, fără să aibă acea noțiune de “noi doi” pentru care să se zbată, să se lupte. Cu toții trebuie să trăiască acea iubire, acea unitate. Ca să ajungi acolo însă, este nevoie să ajungi la tine însuți.

Este nevoie să creezi ceva. E adevărat că nu poți face asta singur/ă, ai nevoie de o unitate, ai nevoie de toate acele daruri care se completează. Foarte mulți (chiar și eu) încă învățăm, căutăm direcția (pe asta am găsit-o), armonia, ritmul comun potrivit, stabilitatea și în final vrem să facem viața ca o artă.

În această căutare noi acumulăm multă experiență, care se împletește cu multă durere și suferință, stări care clatină încrederea în tot. Durerea și suferința sunt provocatoare, însă ele se pot elibera. O altă provocare este de a nu ne opri din eliberarea durerii stocate în corp în urma loviturilor fizice, emoționale și în urma șocurilor de tot felul.

Am mai scris despre asta, că toate stările și emoțiile își găsesc locaș în diferite părți ale corpului nostru. Vestea bună este că ele se pot elibera ușor și rapid cu tehnica Wingwave pe care eu o practic și care îmi place mult. Asta se vede pe rezultate, pentru că oamenii îmi spun că se simt mult mai bine și îmi mai spun că am energie bună, hrănitoare.

Toate aceste mesaje mă responsabilizează. Eu vreau să fac bine tuturor. Noi putem inspira și crea, trebuie doar să găsim calea de întoarcere la noi.

Cu toții avem nevoie de o evoluție, pe toate planurile, personală, spirituală, profesională, emoțională. După ce începi să crești, înveți multe, înveți că adevărul vine din interior: chiar dacă găsești acolo lucruri urâte pe care le dizolvi, lucruri frumoase care se stricaseră și le repari, dar găsești și lucruri frumoase care pur și simplu nu fuseseră atinse niciodată. Același parcurs l-am văzut la oamenii cu care lucrez în coaching.

La unii sunt lucruri mai lejere care apasă precum neîncredere, frici, la alți oameni este un divorț, o pierdere sau un tip de diagnostic. Fiecare avem calea noastră, timpul nostru propriu de coacere și înflorire. Fiecare avem de înfruntat și de trecut diferite prăpăstii.

Pe rând, cu toții dăm de acele lucruri urâte. Sau poate simultan. Toate acestea se instalează în carcasă.

Indiferent ce formă, culoare, rasă, sex, naționalitate are carcasa care ține aceste daruri – corpul. Spun daruri pentru că tot ce primim sunt doar niște daruri. Noi le vedem ca bune sau rele.

Mi-am dorit să creez ceva frumos, cu inspirație. Și am creat un spațiu în care fiecare își are locul, în care fiecare se simte iubit, văzut, susținut. Pentru că știu că și tu ai fost rănit, la fel ca mine.

De aici, în timp, vei genera acceptare și iubire. Pentru tine în primul rând. Și cu siguranță un altfel de comportament.

Contează mult cum te porți cu tine. Din poveștile celor cu care lucrez, găsesc trădare, respingere, cu dat afară de la servici sau din propria casă și într-o perioadă mai dificilă din viață, oamenii văzuți ca rebuturi. Am o dorință să îți arăt că nu ești tu acea persoană, ci doar partea cea mai urâtă din tine, care de fapt este doar o umbră.

Și mai am și alte planuri cu tine. Coc un program de coaching, educație, care știu că va schimba ireversibil mentalitatea în ceea ce privește autocunoașterea și ce este posibil să atingă o persoană, iar acest lucru este extraordinar. Pentru mine oamenii sunt o sursă de inspirație și bunătate.

Și tu ești o sursă de orice ai tu nevoie. Doar este nevoie de puțin lucru cu tine, să vezi cât de multe poți realiza și să crezi în tine înainte de orice.