Posted on
Designer Matthew Carter

Săptămâna aceasta vă invit să aruncați o privire în casa designer-ului american Matthew Carter. Această casă superbă se află în Kentucky, locul de baștină al designer-ului, unde încă din anul 2002 a deschis și compania Matthew Carter Interiors. But this is an invite in Matthew Carter’s home.

Așadar să ne îndreptăm atenția către casa lui Carter. În primul rând mi-a plăcut mixul de culori și stiluri din această casă. Linving-ul este viu cu nuanțe de roz și verde, culori care continuă și în alte spații.

Matthew Carter's Living Room

Dining-ul este unul luminos, nuanțele neutre de crem și bej se armonizează perfect cu covorul roz. Stilul este unul vintage, însă fresh și funcțional pentru zilele noastre. Lumina este prezentă în fiecare încăpere și aceasta face să pară și mai înalte.

Matthew Carter's Dining Room

Cea mai intersantă încăpere este bucătăria și anume podeaua cu print imens. Pentru această podea de lemn, Matthew și-a creat singur design-ul, formele geometrice imense pe lemn masiv. Arată senzațional și atrage atenția, de aceea restul mobilei de bucătărie a rămas alb simplu pentru a neutraliza podeaua.

Totul în bucătărie, mobila, faianță, accesorii sunt în stilul classic, chiar vintage, însă podeaua face o întorsătură modernă. Totul arată fresh, nou, chiar dacă nu este așa. Aici se vede exemplul clar cum clasicul și modernul arată perfect împreună.

Matthew Carter's Kitchen

Detaliile sunt foarte importante pentru designer. Accesoriile îndrăznețe, arta și culorile fac casă bună împreună dacă ai curaj să le îmbini. Asta a făcut Matthew, încă de la intrare.

Entry

Pozele alb-negru de pe pereți par vechi, însă masa albă are un design modern și nonconformist. Obiectele sunt așezate cu mare atenție și nimic nu este aruncat întâmplător, așa cum am crede. Micile detalii fac diferența, fiind exact la locul lor.

Small details

Design-ul casei este unul îndrăzneț, ne duce ușor către stilul anilor 20, dar fresh și revigorant. Matthew ne reamintește o lecție și anume Go big or go home. Deseori oamenilor le este frică de această mișcare îndrăzneață, dar acesta este răspunsul care face diferența între (o viață) o casă normală și una memorabilă.

Hope you’ve all had a lovely start to the week!