Posted on
Healthy beauty Ursa Major

Căutând pe meleagurile internetului, am văzut că se promovează din ce în ce mai mult healthy beauty, adică produsele cosmetice sănătoase. Așa-i că în română nu sună așa de bine? Din ce în ce mai multe brand-uri au trecut la produse naturale, organice, healthy.

Ultimul astfel de brand descoperit se numește Ursa Major, exact ca și constelația. Au produse pentru îngrijirea tenului și al părului. Ce înseamnă de fapt produse sănătoase?

Ingrediente puternice din plante, care acționează în cel mai scurt timp de la aplicare. Fără conținut de parfumuri sintetice, aromele sunt naturale și fresh. Cel mai important,produsele nu conțin chimicale, parabeni, coloranți sau silicon.

Favorite Ursa Major

Mi-a atras atenția ambalajul șervețelelor pentru față, parcă este o pungă cu proteine. Grijă să nu le încurcați! Această pungă cu Essential Face Wipes este plină cu șervețele de bambus, ambalate individual, care îndepărtează ușor impuritățile și machiajul.

Ursa Major set

Dar să începem cu demachiantul, pentru că Ursa Major are toate produsele necesare unei îngrijiri corecte. Fantastic Face Wash împreună cu Fortifying Face Balm fac o echipă excelentă pentru ten. Sunt și cele mai iubite două produse.

Hoppin' Fresh Ursa Major

La secțiunea Hair & Body găsim deodorante naturale și fresh, loțiuni pentru corp cu portocale și bergamotă, hmm. Produsele pentru păr le găsim tot aici. Au și câteva produse pentru bărbați, ceea ce este un lucru bun, pentru că puține brand-uri fac cosmetice naturale pentru bărbați.

Body lotion
Ursa Major

Toate aceste minunății se pot cumpăra direct în seturi. Cei de la Ursa Major s-au gândit deja la nevoile clienților și pun la dispoziție seturi întregi de produse care se potrivesc împreună, la prețuri mai mici. De exemplu, All Star Travel Kit conține toate produsele de care ai nevoie într-o călătorie.

All Star Travel Kit

Cool! Acest brand tocmai a devenit another favorite.