Posted on
Anxietatea

Ne poate ataca din toate părțile, de la televizor, internet, social media, persoanele din jur și chiar din partea apropiaților. Anxietatea, cea de toate zilele este în creștere în ultima perioadă. Știrile negative sunt primele care ne creează anxietate.

Cercetări recente arată că aproape 40% dintre adulți se confruntă cu un nivel crescut de anxietate. Ce este ea, de fapt? Anxietatea este un răspuns emoțional declanșat de frică inexplicabilă orientată spre viitor.

Frica este o emoție de scurtă durată, însă anxietatea este cea care persistă cel mai mult timp. Viața reală este un amestec de numeroase emoții. Anxietatea se poate depăși și ea te poate face să devii mai tenace.

Creierul nostru poate învăța să supraviețuiască orice s-ar întâmpla. Omul este foarte adaptabil, la orice situație, emoție sau mediu. Creierul nostru este o mașinărie extrem de complexă și puternică.

El ne poate îmbolnăvi, dar ne poate și salva din orice. Ultima perioadă a fost una plină de anxietate datorită situației incerte în lume. Pentru a depăsi toate traumele din ultima perioadă, trebuie doar să înlocuim gândurile care ne limitează, cu altele noi, mai utile.

Seminar Anxietate

Despre anxietatea, cea de toate zilele voi ține pentru tine un seminar în care vei putea să îți conștientizezi anxietatea și unde îți voi da câteva tehnici de eliminare a acestor stări. Seminarul va avea loc în 24 februarie, la Cluj-Napoca. Va fi un seminar fizic, în sală!

Pentru înscrieri și alte detalii accesează acest link.

Te aștept cu brațele deschise la acest seminar să discutăm mai multe și să ne cunoaștem. Sau dacă nu poți să ajungi la seminar, programează-te la o sesiune de coaching gratuită la tel. 0744878007 sau e-mail: izabella.cete@gmail.com

De abia aștept să ne vedem!