Posted on
Apa este viață

Știm cu toții că rolul apei în corpul uman este esențial. Cu toate astea nu bem suficientă apă. Puțini sunt cei care beau cei doi litri de apă într-o zi, deși apa este un must. Apa este viață!

Apa ne ajută foarte mult pentru că are asupra întregului organism un rol protector general. Bineînțeles, băută rațional, adică nu doi litri deodată pentru că apa nu trebuie băută niciodată repede. Pe lângă hidratare, apa călduță băută pe stomacul gol este pansament gastric, iar apa rece este “terapie” în constipații. Așa că în funcție de nevoile noastre, trebuie să bem apă în fiecare zi.

Fiecare organism are nevoie de apă. De obicei, oamenii găsesc scuze, că apa îmbuteliată nu este bună. Acest lucru este total neadevărat, în procesul de îmbuteliere nu se intervine cu nimic. Apa în sine are reziduu pentru că are minerale.

Alege orice apă, nu contează că e carbogazoasă sau plată, doar alege și bea. Și asta este un lucru necesar la orice vârstă. Mineralele din apă sunt esențiale pentru orice fel de corp. Chiar și bebelușii au nevoie de apă.

Magneziul și calciul sunt esențiale pentru copii. Calciul din apă se absoarbe la fel de bine ca cel din lactate. De exemplu, un nou născut are nevoie la fel de mult de lapte matern, cât și de apă. Apa întinerește și revitalizează organismul văzând cu ochii.

Un exemplu ar fi un ten ridat și tern, după o bună hidratare parcă se întinde și se luminează. Pentru că primește mineralele esențiale. Eu am testat și am rămas surprinsă cât de bine arată tenul meu după multă apă, față de cum arată atunci când este deshidratat. Nu contează marca apei, nu contează sticla, contează să bem constant apă.

Pentru că apa este viață! What do you guys think?