Posted on
Aerin Lauder's Living Room

Cu ceva timp în urmă, am scris despre brand-ul AERIN și despre persoana minunată care stă în spatele acestuia. A debutat cu o colecție de cosmetice, iar acum compania s-a extins spre fashion, materiale, mobilă, corpuri de iluminat și multe alte obiecte de decorațiune interioară.

La fel ca și compania, persoana Aerin, este o tipă stilată, cu simțul esteticului bine dezvoltat și în aria vieții personale. Aerin este soție, mamă și style icon, care a adus din propriile alegeri și preferințe, obiectele și produsele care se găsesc în retail-ul Aerin.

Am căutat mai mult despre Aerin și stilul ei de viață personal. Așa am ajuns la casa ei, care este la un nivel de lux, dar în același timp primitoare și family-oriented.

Aerin in her garden

Casa ei reflectă un lux locuibil, unde atât copii, cât și cățeii ei au voie în orice încăpere.

Aerin's bedroom

Toată această eleganță din casă este cumva persoanlizată de covoare și obiecte vechi moștenite din familie. Și foarte multe din aceste obiecte au fost refăcute pentru colecțiile brandului.

Aerin's personal objects

Casa seamănă cu un magazin de fashion. Aici găsești expuse haine, parfumuri, accesorii și bijuterii, dar și foarte multe cărți, printre care și cartea ei Beauty at Home.

Aerin perfumes

Astfel Aerin este înconjurată tot timpul de amintirile familiei, de tradiții și tot ce îi este drag. Grația și eleganța ei se transpun în fiecare colț din casă.

Aerin's Office