Posted on
Sara Ruffin Costello

Sara este directorul creativ al revistei Domino, o revistă cunoscută de design și decorațiuni interioare. Pe lângă asta, Sara este și scriitoare pentru nume mari precum The Wall Street Journal sau Vogue. Recent a scos și o colecție capsulă de rochii și bijuterii.

În afară de toate aceste lucruri profesionale, ea se mândrește cu statutul de mamă a trei copii și soție a celebrului fotograf Paul Costello. Pentru această echipă minunată, Sara a alcătuit o casă frumoasă și stylish, pe placul tuturor. Ea ne dovedește că o casă poate arăta bine și stylish, chiar și cu trei copii. Așa că, cele care vă plângeți că nu aveți timp să vă adunați tămbălăul din casă…give me a break.

Sara's terrace

Sara a mixat diferite stiluri, clasic cu modern si boho. A ieșit o casă cu un aer relaxat și natural. Ea a folosit piese vechi moștenite din familie, pe care le-a adus de la vechiul apartament. La fel si terasa este decorată cu mobilier vechi din fier, balansoar și multe plante verzi, ca să te simți ca într-o oază.

Sara's living room
Sara's deco

Living-ul are multă artă, dar un aer relaxat, de familie, amintind de vremurile bune. Un perete întreg este acoperit de tablouri amestecate, atât portrete de familie, căt și poze moderne făcute de Paul. Chiar și baia are un aer boho, cu piese vechi, precum oglinda recondiționată.

Sara's Bathroom

Iar ca să mulțumească pe toți membrii familiei, Sara a instalat în living o masă de ping-pong pentru toată lumea. Copii sunt cei mai încântați, dar nu numai. Astfel, ea reușește să țină toată familia împreună, prin joc și distracție. Sara Ruffin Costello you rule!

Ping pong in living room