Posted on
atracția versus iubirea

Majoritatea oamenilor fac confuzii uriașe între atracția sexuală și iubire. Mulți își petrec întreaga viață fără să aibă habar ce se întâmplă și de ce e un mister așa mare acest aspect al vieții. Ca să poți crea atracție, trebuie să ai încredere în tine.

Apoi trebuie să înveți ce sunt emoțiile, să îți cunoști propriile emoții și pe ale celor din jur. Și cum majoritatea oamenilor nu înțeleg ce este atracția și cum funcționează, își trăiesc viața și își plănuiesc un viitor în speranța că acele sentimente vor rămâne pentru totdeauna. Aici se face confuzia între atracția sexuală și iubire și aici este sursa dramei pentru foarte mulți oameni.

atracția

Iubirea omului este acolo unde nu o caută nimeni, adică în profunzimile propriei sale ființe. Așadar, primul loc în care trebuie să cauți iubirea e în tine. Când îți dorești iubirea de la alții, pentru că tu nu ai în tine destulă, se numește cerșit. La fel este și cu atenția, afecțiunea, fericirea și multe alte emoții.

Acestea sunt nevoi egoiste care se cer satisfăcute și nu lasă loc de iubire. Atracția sexuală ține de corpul fizic iar emoțiile asociate pot fi foarte puternice și pot destabiliza orice persoană. Nu confunda atracția cu iubirea și încearcă să iubești dezinteresat, pentru că doar așa te poți deosebi de un mamifer care și el luptă pentru supraviețuire și înmulțire.

iubirea

Hope you’re having a great week so far!