Posted on
November days

Stau și mă gândesc, de ce trece timpul atât de repede? Putem să oprim timpul, măcar câteva ore? Putem, dar despre asta într-un episod următor. 🙂

Mintea îmi fuge destul de des în trecut, la zilele în care nu aveam restricții. Mă gândesc ce făceam pe vremea asta, anul trecut, de doi ani, de trei azi, de patru ani…. Stop! Chiar așa departe?

Noiembrie 2016. Îmi amintesc cu drag de zilele petrecute în doi. De zilele fără griji, ieșiri în oraș, râsete și mulți prieteni. Îmi amintesc și alarma, care sună la 7 dimineata, în fiecare dimineață și mă trezește la realitate. Mă lovește sentimentul responsabilității de adult, job, casă, cumpărături și lasă visele cu nu este weekend în fiecare zi. Hmm frustrant!

Pe atunci nu știam atât de multe, ca și acum. Pe atunci zilele nu erau atât de frumoase, nu erau oameni cu emoții atât de complexe, cel puțin eu nu știam.

Îmi doream să văd mai mult, să știu mai mult, voiam să ies din cochilie și să explorez mai mult. Cât mai departe, cu atât mai bine. La puțin timp, am găsit metoda de a ieși din tipar și a cunoaște lucruri, care contează cu adevărat.

Joyfull days
november 2016

Acum noiembrie este urât, morocănos, friguros, dar eu sunt alta. Ceasul nu mai sună la 7 dimineața. Oare am reușit să opresc puțin timpul?