Posted on
Cabana Nicorici

Recunosc faptul că nu sunt o mare fană de drumeții, dar mai merg din când în când la câte o drumeție pentru începători. Și fac asta pentru peisajele superbe din umila noastră țară. Așa am ajuns și la Cabana Nicorici prima dată. Venind de la o drumeție, care mai mult a fost parcursă cu mașina decât pe jos.

Anyway, după cum am spus, eu urmăresc peisajele, natura, locurile frumoase, care te trasnpun în altă lume, locuri de care nu te aștepți să dai. Am ajuns la Cabana Nicorici, locul care m-a cucerit la prima vedere. Are un peisaj superb. Parcă este un loc izolat din filmele cu aventuri pentru copii, acele filme cu locuri surprinzătoare.

Ciubăr Cabana Nicorici

Cabana se află în localitatea Scrind Frăsinet, lângă Mărgău și este doar la o oră și jumătate distanță de condus din Cluj-Napoca. Perfect pentru o escapadă de weekend cu gașca, familia sau chiar și cu dușmanii… Cabana este foarte spațioasă în interior, cu un living generos și multe locuri de dormit. Dar cum să dormi când afară ai un peisaj de poveste, oriunde te uiți?

Curte Cabana Nicorici

Cireașa de pe tort este ciubărul foarte mișto din fața cabanei. Cu o bere, un vin, o companie bună, poți să simți cum e să trăiești ca bogații. Cabana este gândită pentru toate sezoanele, astfel că nu depinzi de vreme rea. Poți să stai de ploaie pe terasă, în filegorie sau în interior…sau sub umbrelă.

Living Cabana Nicorici

De gazde nu mai zic, sunt cei mai primitori oameni pe care i-ai întâlnit vreodată, sunt călduroși, tineri și frumoși. Tocmai de asta cabana este mai tot timpul ocupată, așa că, dacă vrei să trăiești un weekend de poveste, e indicat să îi contactezi din timp. În weekend-ul 20-22 mai, am rezervat-o eu împreună cu Simona Echim și ți-am pregătit un Retreat super mișto. Vom avea voie bună, relaxare, mâncare bio, coaching, yoga, Pilates, Wingwave, ciubăr și alte surprize.

Retreat Mind&Body Attitude

Găsești mai multe informații aici, pe pagina evenimentului sau poți să mă contactezi și îți explic eu despre ce este vorba. Dacă nu ajungi în acel weekend, poți să rezervi cabana pentru alte ocazii. Aici găsești pagina de Facebook, nu ezita și contactează-i! Sper să ne vedem la Retreat să experimentăm împreună un weekend de neuitat!