Posted on
party in 2016

Let’s get back to warmer, better days. Visez la căldură și mult soare, visez la zile lungi de vară.

Situația actuală ne oferă doar incertitudine. Noi oamenii avem nevoie de escapade, de vacanțe, de schimbare de peisaj. Însă, momentan nu se poate. Totuși avem mare nevoie să rămânem întregi la cap.

Să visezi cu ochii deschiși este o variantă foarte bună de evadare din realitate. Mulți nu o facem din diverse motive, de lene, de teamă ca ne întristăm, de teama de alții care o să ne creadă nebuni. Fuck them!

Mare, soare, Vadu

Eu am nevoie de o evadare în fiecare zi. Visez cu ochii deschiși în fiecare zi. Atunci când carapacea se îngustează e nevoie să îți faci loc, e nevoie să dai din coate și să te forțezi un pic. Altfel, carapacea se tot îngustează în fiecare zi, spațiul este tot mai mic și mai limitat. Ființa devine mai mică, mai strânsă și tot mai limitată. Atunci închide ochii sau nu și ieși din această lume!

Visez la o vacanță, nu contează unde, doar să călătoresc undeva. Marea este pentru mine perfecțiune, căldura și soarele mă mângâie de fiecare dată. Locurile frumoase și fierbinți revin într-o secundă, cu prieteni și muzică bună pe fundal. Mai știți momentele acelea când ne pregăteam de party încă de joi? Ce vremuri… No worries, revin ele!

Plaja Vadu

Visează cât mai mult posibil. Este o lume pe care doar tu o cunoști. Ți-o creezi exact așa cum îți dorești. Acest lucru mi se pare incredibil, cum fiecare dintre noi avem o lume a noastră, pe care o modelăm după bunul plac. Ajungem exact unde dorim, chiar și atunci când fizic suntem într-o zi de octombrie friguroasă în fața laptopului cu zeci de mail-uri necitite. Să mai aștepte…

Sun on Vadu beach

Această călătorie mentală ne poate schimba toată ziua doar în câteva secunde. Unde vreau să călătoresc azi? Undeva unde este cald și este mare.

Tu unde vrei să călătorești azi?

waves at the beach