Posted on
când coaching-ul îți schimbă viața

Când te gândești că un lucru aparent banal, îți poate schimba întreaga viață. Și asta într-un timp relativ scurt. Când vine acel moment de “iluminare”, care te lovește direct în cap și lucrurile devin tot mai clare. Așa se întâmplă când coaching-ul îți schimbă viața.

De-a lungul timpului am scris foarte multe articole, atât pe blog cât și pe hârtie și am întâlnit foarte mulți oameni. Toate astea îți aduc claritate în viață, dar nu așa cum o face coaching-ul. Eu lucrez la mine absolut în fiecare zi și o fac cu plăcere. De aici și “iluminarea”.

Cu alte cuvinte, îți dai seama că cu cât știi mai mult, de fapt știi mai puțin. Și atunci faci un curs și poate încă un curs și încă un curs. Tu, de fapt, ai nevoie să lucrezi cu tine, țintit pe provocarea ta. Nu spun că cursurile sunt rele, însă ele trebuie alese cu grijă, alese doar cele potrivite.

Coaching-ul are multe tehnici noi și eficiente care ajută persoana fix pe ce are nevoie. De multe ori oamenii își complică existența și se închid cumva într-o bulă și de aici se nasc niște lucruri care nu-i ajută deloc. Pe lângă coaching, eu am ales să organizez seminarii, unde oamenii să interacționeze, să vadă și alte lucruri, alte păreri, să audă povești diferite, cu care nu te întâlnești în viața de zi cu zi. Însă în coaching ai parte de o călătorie premium într-o lume interioară doar a ta.

Toți cei care vin la coaching și la aceste evenimente, pășesc cumva în lumea mea iar eu le deschid poarta, fac tot ce pot să îi ajut să le deschid ochii, după care le construiesc aripile. Vreau să vadă că se poate trăi și altfel, că poți să zbori dacă vrei (sau chiar să te arunci cu parașuta). Mulți dintre ei o fac deja, înțelegând că acest proces nu se întâmplă peste noapte. Am fost și eu în locul lor, ani de zile.

Ce mă bucură enorm este când văd că le place foarte mult. Și atunci eu lucrez cu și mai mare plăcere. Conexiunea cu aceste persoane este priceless, care merge și mai departe. Adică un coach ajută clientul și acesta își îmbunătățește relațiile din jur, dă mai departe ce a învățat și așa beneficiează toți de îmbunătățiri.

Aici este răsplata cea mai mare. Mi-am propus să fac mai multe decât atât. Aventura vieții mele de abia a început. Adică începutul începutul a fost în urmă cu câțiva ani, cu două valize, dar să sărim peste asta.

Atunci eram încă în junglă. În fiecare zi am mers mai departe în lucrul cu mine. Apoi m-am împrietenit cu mine și totul a început să fie mai ușor. A fost epic….

Iar experiențele de-a lungul timpului au fost….dumnezeiești. Știi cum e să te vezi pe tine cea adevărată? Și lumea să te iubească așa. Una dintre experiențe a fost mind blowing, nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit, a fost o experiență totală, completă și complexă, pe toate nivelurile.

Iar când începe creierul să funcționeze, te lovește claritatea în cap. Dragilor, se poate trăi și altfel. Se poate și fără suferință, mizerie și altele. Trebuie doar să vrei să faci schimbări.

Trebuie să dai o șansă călătoriei interioare și să lupți pentru viața ta. Când coaching-ul îți schimbă viața, chiar că totul în jur se schimbă în bine. Încearcă și tu. Te aștept la o sesiune de coaching individuală GRATUITA.