Posted on
Revolutie in viata ta

Când suferi ai nevoie de curaj să recunoști asta și să te pui față în față cu suferința ta. Să știi că este și o altă cale, nu doar cea pe care o ai în acel moment. Când suferința face o revoluție în viața ta, înseamnă că ai avut curaj să construiești o altă cale posibilă.

Felicitări dacă te regăsești! Suferința este un mesager și un ghid care vine să facă o revolție în viața ta. Indiferent de ce fel de suferință vorbim, toate te ghidează pe drumul către sufletul tău.

Dacă ești pe acest drum pentru prima dată, foarte bine. Bucurie! Nu ți-ai imaginat vreodată că tu, care vii de departe, din furie, frică, tristețe și dezamăgire, din rușine și disperare, poți genera bucurie în viața ta.

Sunt multe cazuri care îți arată că există și o altă cale posibilă. Cazuri care acum celebrează viața. Cazuri care se bucură împreună: ziua, noaptea, sub clar de lună.

Acum poate că plângi și nu crezi tot ce îți scriu aici. Dar peste ceva timp, poate în toamna aceasta, o să pleci din acest loc al suferinței. O să fii cum zânbetul pe buze.

Însă fără să te ajuți tu pe tine, în primul rând, nimic nu este posibil. Tu ești primul tău ajutor și doar tu poți să îți transformi suferința în orice îți dorești. Te încurajez să o faci!

Să te motivezi să ieși din zilele negre și să mergi mai departe, pentru că există și o altă cale posibilă. Sunt multe căi, câte căi vrei tu, pentru că tu ți le construiești. Tu cu optimismul tău, cu dorința ta, cu vitalitatea ta, cu dragostea ta pentru viață și pentru tot.

Tu ești cel care te ajuți, te ridici, înainte ca alții să o facă. Ai în față exact atât timp cât ai nevoie, ce faci cu el?

Când suferința face o revoluție în viața ta