Posted on
pasiune în viața ta

De multe ori te simți demotivat/ă. Pasiunea este combistibilul multor acțiuni. Tu cât de mult folosești acest combustibil? Câtă pasiune aduci în viața ta?

În multe cazuri ești nevoit să faci o alegere, poate forțat de împrejurări sau în mod proactiv, de bunăvoie. Toate aceste alegeri te duc undeva în viață. Pentru a avea succes, toate acțiunile vor veni în mod ideal ca rezultat al unui proces de introspecție, pe care îl poți face singur sau împreună cu un specialist în consiliere. Atunci poți să îți dai seama câtă pasiune ai în viața ta.

Dacă totuși, cuvântul pasiune e prea puternic pentru felul în care vezi lucrurile, poți înlocui cu oricare dintre alternativele: mulțumire, plăcere sau bucurie. Ideea este să ai măcar o pasiune în viață. Există oameni cărora li se schimbă pasiunile în timp, cât și oameni care au o pasiune constantă din care fac poate o a doua meserie, paralelă. Dacă te găsești în această situație, ajută să acorzi atenție, implicare și energie în mod cât mai echitabil ambelor meserii, ambelor cariere, ambelor roluri.

Cum faci un lucru, așa le faci pe toate, după Codul Integrității. Iar felul în care te implici în tot ce faci, poate să influențeze direct sau indirect, toate ariile vieții tale. Așadar, fă toate lucrurile cu pasiune și vei vedea schimbările.