Posted on
Ce înseamnă frumusețea?

Acesta este o întrebare foarte grea. Imaginea este foarte importantă astăzi, dar nu se rezumă totul la ea. Frumusețea este mult mai mult decât o imagine în oglindă. Este dincolo de ce vedem noi cu ochii.

Ce înseamnă frumusețea, de fapt? Este vorba despre cum te simți în interior și cum te vezi tu pe tine. Iar faptul că te simți frumos/frumoasă îți schimbă, pur și simplu energia și ești gata să faci față oricăror provocări. Atunci când ne simțim frumoși, parcă ne simțim și puternici și în acest moment nu mai există limite.

Pentru mine, de exemplu, este esențial să fiu înconjurată de oameni și lucruri frumoase. De aceea este important să știi ce vrei să ai în jurul tău, pentru că mediul te influențează chiar dacă nu îți dai seama. Frumusețea are nevoie însă de multă disciplină, atât interioară, cât și exterioară. Și de motivație pentru această disciplină.

Eu sunt o persoană disciplinată, dar și flexibilă, în același timp. Faptul că suntem mai buni cu noi și cu ceilalți, deja ne face să fim oameni frumoși. Și dacă mâine vom fi și mai buni, cu certitudine vom fi și mai frumoși. Dacă căutăm și alte lucruri în afară de imagine și profit, cu siguranță vom găsi acele lucruri care ne fac mai frumoși.

Foarte mulți oameni frumoși nu se văd pe ei, din păcate. Poți să îți dezvolți și să îți descoperi frumusețea oricând și la orice vârstă și asta fără bisturiu. Frumusețea se află în fiecare din noi, în energia noastră, în sănătatea noastră, în sufletul nostru. Mulți se plâng de aspectul fizic, în loc să fie recunoscători pentru sănătate și toate celelalte lucruri bune din viața lor.

Concentrează-ți atenția pe ceea ce ai mai bun și nu pe ceea ce nu ai. Caută frumusețea acolo unde este ea cu adevărat. Pentru că frumusețea înseamnă să te simți tu bine cu tine. Frumusețea înseamnă viață!