Posted on
Ce vezi în oglindă?

Dezvoltarea personală reprezintă convingerea că tu personal meriți efortul, timpul și energia de care ai nevoie pentru a te perfecționa.

Denis Waitley

Cum te vezi tu pe tine? Frumos, deștept, plin de calități sau urât și respingător? Ce vezi în oglindă?

Uită-te în oglindă și răspunde la aceste întrebări sincer. Pentru că în funcție de răspunsul tău, poți să îți vezi valoarea. Cum te vezi tu, așa te văd și ceilalți, pentru că tu le transmiți.

Respectul de sine este un element cu o putere foarte mare asupra vietii tale. Cât te respecți tu, atât o să te respecte și cel din fața ta. Noi vorbim cu noi tot timpul, dar contează cum vorbim și ce ne zicem.

La tine cum decurge conversația, te feliciți sau te cerți tot timpul? Dacă te compari cu ceilalți, oprește-te! Comparația omoară motivația.

Dai valoare altora, dar ție deloc. Și aici se instalează niște convingeri limitative despre propria persoană. Oferă respect celor din jur, însă respectul trebuie să fie, în primul rând, pentru propria persoană.

Felicită-te pentru fiecare mică reușită, vezi lucrurile bune din viața ta. Cu pași mici în fiecare zi, poți să îți schimbi imaginea acea din oglindă. Oferă-ți valoare, cea mai mare valoare dintre toate!