Posted on
Cea mai sexu ținută este încrederea în tine însăți

Pantofii îți transformă limbajul corpului și atitudinea. Hainele te transpun dintr-un rol în altul, îți dau o anumită imagine, dar… Cea mai sexy ținută este încrederea în tine însăți.

Nu zic că nu contează cum te îmbraci, contează acel sacou, care te transpune în zona de business, îți dă prestanță, eleganță, care arată genul de femeie puternică. Dar puternic, poate să însemne masculinitate, luptă sau măști puse una peste alta. Multe femei sunt în această zonă.

Această energie de putrere, poate fi legată de dominare și de încrederea că faci ceea ce trebuie, în aceste momente poți să simți un soi de confort social, nu neapărat confort fizic, iar emoțional nici pe atât. Știm că femeile apelează la tot felul de accesorii pentru a primi un boost de încredere, putere sau orice altă emoție ar fi nevoie. Nu de puține ori, tocul o ajută pe o femeie de afaceri să nu se uite de jos la majoritatea persoanelor din cameră și acest lucru contează ca ajutor psihologic.

Tocurile sunt accesoriul numărul unu pentru o mică schimbare. Probabil de accea unele preferă să meargă numai pe tocuri: ca să nu își piardă antrenamentul. Și nu glumesc, pentru că de multe ori fără tocuri, se simt mici, neajutorate și fără încredere.

Dacă multe multe femei tinere încă mai cred că nu poți fi sexy decât în niște stiletto, odată cu vârsta și maturizarea, din ce în ce mai multe femei își dau seama că sexiness este o chestiune de atitudine și nu are nicio legătură cu tocurile. Cu atitudinea potrivită, poți să fii super-sexy și în haine și încălțări smart-casual. Și mai este nevoie de încă ceva, încrederea in sine!

Toate femeile și fiecare dintre ele are nevoie de încredere în sine! Pentru că asta se vede foarte tare la exterior, trece prin haine, pantofi sau accesorii scumpe. Ce simți în interiorul tău, transmiți către exterior.

Dacă tu nu te placi, nimeni nu te va plăcea, maturizarea înseamnă să înțelegi asta. Văd o lipsă de încredere în sine peste tot în jurul meu. Este prezent și la femei, dar și la bărbați.

Mie îmi place foarte mult să îi fac pe clienți să se simtă bine, să revină mereu la mine. Și de aceea, lucrăm foarte mult pe încrederea in sine, chiar de la primele ședințe. Cea mai mare satisfacție pentru mine este să îi aud spunându-mi ca feedback:”pentru primă oară m-a remarcat lumea și m-a complimentat pentru felul în care arăt” sau “pentru prima oară îmi place de mine”.

Încredera în sine se poate implementa și consolida. De aceea, vin cu un webinar pe această temă și te invit joi, 12 octombrie de la ora 19.30 alături de mine live online. O să discutăm despre încrederea în sine, ce înseamnă și cum o dobândim.

Vom face exerciții și vom simți practic acest sentiment mult râvnit. Aici găsești mai multe detalii despre webinar. Iar dacă te interesează înscrie-te gratuit pe acest link. Ne vedem joi seara live!

De asemenea, lasă un comentariu mai jos dacă ești interesat de acest subiect și dacă ai întrebări.