Posted on
Chinese dragon art

Am descoperit recent că în Zodiacul Chinezesc sunt născută sub semnul dragonului.

Tare asta, mi-a plăcut! Cei care sunteți născuți sub aripa dragonului, să vă bucurați! Acest semn zodiacal este caracterizat de entuziasm, fericire și intensitate. Se zice că dragonul aduce toate aceste emoții în viața noastră.

Pentru chinezi, dragonul simbolizează putere, ambiție, eroism, divinitate, succes, optimism și noblețe. De asta chinezii au întruchipat dragonul într-o multitudine de lucrări artistice, de mii de ani.

Spre deosebire de noi, cei dinspre vest, care asociem frecvent dragonul cu ceva negativ și demonic, cei din est văd dragonul ca pe ceva frumos, înțelept, plin de bunătate. Dragonul este venerat, construindu-se chiar și altare pentru a-i aduce omagiu.

Însă dragonul mai are și o caracteristică puternică și anume, drama. Totuși cei născuți sub acest semn se presupune că sunt dinamici și carismatici, puternici și energici. De exemplu, cum sunt câțiva din prietenii mei: Al Pacino, Bruce Lee, Diana Krall, regretații Freud, Gregory Peck, John Lennon, gagicile Raquel Welch (80 ani), Reese Witherspoon (44 ani), Sandra Bullock (56 ani). 😉

M-am gândit să ma uit mai adânc în viața mea, să descopăr acest dragon și unde își pune el amprenta. Dragonul pentru mine este un lucru pozitiv, ceva puternic, ceva de neînvins.

Dragonul face parte din viața mea de zi cu zi și are grijă de mine în orice circumstanță. Uneori mă duce la party, dar în alte zile mă ține cu orele în fața cărților. Îmi plac tatuajele cu dragoni și lucrurile care în general nu sunt bine-văzute.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Am observat că am integrat puterea dragonului în foarte multe feluri.

Îmi vopsesc unghiile roșii destul de des (roșul este culoarea dragonului) cu Chanel Le Vernis Nail Polish Dragon 475.

Chanel Dragon Nailpolish

Îmi place rujul roșu și acum înțeleg de ce îmi stă bine cu ruj roșu. Recent a lansat Shiseido Dragon Shimmering Rouge.

Shiseido lipstick and chinese model

Iar creionul roșu de la Nars Velvet Matte Dragon Girl este un must și este la reducere.

Nars Dragon Girl Lip Pencil

În afară de pasiunea pentru aceste produse, am observat că în relațiile cu ceilalți, pot fi un mic dragon uneori. Mă refer când scot flăcări… Dar asta sunt eu, am un Dragon înăuntrul meu și îl accept exact așa cum este.

Vă recomand un film pe această temă, How To Train Your Dragon. Este un film pentru toți, cu multiple semnificații.

Așa cum suntem și noi dragonii, uneori mai gălăgioși, alteori suspect de tăcuți, însă întotdeauna good things are in store!