Posted on
Christmas gifts in January

Nimic neobișnuit, deoarece în această săptămână chiar a fost Crăciunul pentru ortodocși pe rit vechi, mai exact pe 7 ianuarie. Calendarul iulian sau pe stil vechi este decalat cu 13 zile față de calendarul oficial.

Pe lângă asta, ieri a nins la noi, așa că și vremea ne dă acel Christmas feeling. Așadar, este vremea de cadouri, mai ales că a început perioada reducerilor.

Acum este momentul să ne achiziționăm ceva exclusivist. Dar să începem cu începutul.

În 2007, Kilian Hennessy, din familia cognacului franțuzesc, a lansat brandul de parfumuri exclusiviste Kilian. Acesta a devenit un brand must-have printre cunoscători și nu numai…și printre cei ‘wanna be’. A abordat parfumul ca o formă de artă, aromele acestei linii de lux împletesc eleganța modernă cu stilul vintage romantic. Kilian are câteva creații ideale pentru cadouri.

Kilian Discovery Set

Într-adevăr prețurile sunt cam piperate, dar există și o variantă mai accesibilă. Mă refer la parfumuri într-o cantitate mai mică. Discovery Sets este a fost creat, pe lângă gifting, pentru a testa deiferite arome, înainte de a cumpăra un parfum în varianta full size.

Kilian a împărțit parfumurile în patru categorii de arome: Fresh, Floral, Sweet și Woody. Fiecare set conține un recipient de parfum travel size, care este reîncărcabil. Fiecare sticluță conține un parfum diferit. În acest fel putem testa mai multe arome, înainte să ne hotărâm asupra uneia. How cool is this?

Variantă de set mai găsim și la parfumurile individuale, travel size. Seturile conțin tot patru sticluțe, cu una reîncărcabilă. Acum poți să îți duci cu tine parfumul preferat, oriunde în lume.

Kilian perfume set

Cine nu și-ar dori un astfel de cadou? Eu cu siguranță mi-aș dori. Dar mai bine să nu ai așteptări de la nimeni și profită de perioada reducerilor pentru mici cadouri de Crăciun pe rit vechi. Asta dacă aveți nevoie de un motiv de shopping.