Posted on
Accesorii

Sunt anumite evenimente, la care oamenii participă doar să fie văzuți. Sunt sigură că se întâmplă asta și în alte țări, că doar nu am inventat noi apa caldă…

La aceste evenimente, se expun noile achiziții, îmbrăcăminte neapărat de firmă, bijuterii, genți de firmă, majoritatea fake-uri, dar nu se prinde nimeni că în semi-întuneric nu se vede. Pantofii și sandalele cu cât mai înalte cu atât mai bine, că doar trebuie să fim deasupra la fraieri.

Noutățile chirurgicale sunt întotdeauna în fața persoanei, ele intră primele în încăpere. Nu ai cum să nu le observi, în orice parte ar fi ele, persoana purtătoare ori nu poate să vorbească, ori nu poate să respire.

Distinșii domni, nu sunt nici ei mai prejos. Costumul lucios, cămașa cu logo cât mai mare, pantofii atent lustruiți și cel mai important, pasiunea mea, ceasurile. La fel ca la genți, majoritatea fake-uri, că doar nu se vede și oricum sunt prea puțini cunoscători de ceasuri.

Acești domni poartă de obicei lângă ei, ca accesoriu, un exemplar amintit mai sus, care ori nu poate să vobească, ori nu poate să respire. Se mai uită și urât la alții, nu am înțeles niciodată privirea aia îmbufnată și afectată.

În cazul în care domnii nu au un astfel de accesoriu, nu e panică, se găsește pe loc. Se înfoaie, se umflă și comandă ceva de la bar, dar atenție, neapărat cu cheia de la mașină în mână, că acesta nu are loc în buzunar, când deja s-a umflat orezul prea tare.

Trebuie să existe o atitudine anume, pentru că toți sunt acolo pentru a-i observa pe ceilalți. Ce muzică, ce distracție, ce momente alături de prieteni? Aceste lucruri sunt old-fashion. Nu știți voi…

Cine ce poartă? Cine cu cine a venit și foarte important, cine cu cine pleacă? Și dacă pleacă singur/singură, măcar a fost văzut/văzută. În ținuta cea mai importantă. Poate are o șansă data viitoare.

Mă întreb, aceste persoane cum se simt și cum arată când sunt singuri acasă?

Unde este bunul-gust și obrazul subțire?

Outfit alb