Posted on
Cine ești tu?

Am auzit întrebarea asta de nenumărate ori și tot nu știm să răspundem la ea. Cine ești tu? Ce înseamnă asta? Cum să te definești?

Este foarte important să te cunoști pe tine, să știi cum să te definești și ce anume te definește. Cum te descrii? Ce îți place? Ce direcție ai în viață?

Ce obiective ai? Sunt ale tale sau ale celorlalți? Mergi cumva pe drumul lor sau ești chiar pe drumul tău? Îți place cu adevărat de faci?

Ți-ai ales meseria ta sau cea a familiei? De exemplu, familie de medici, avocați, profesori sau ingineri. Te invit să te uiți puțin în jurul tău, la viața părinților și a strămoșilor tăi. Cum li se pare lor viața?

Au o viață grea sau ușoară? Apoi să te uiți puțin la relația dintre mama și tatăl tău. Fiecare are personalitatea și energia lui cu care te-au crescut și pe care ți-au transmis-o și ție. Ești mai feminină sau mai masculină?

Ești dominant sau dominat? Acum uită-te la relațiile tale, cu prietenii tăi. Le spui “Nu” vreodată? Dacă răspunzi la toate aceste întrebări, o să descoperi foarte multe caracteristici despre tine și așa ai mai făcut un pas către tine.

Se mai conturează răspunsul la întrebarea: Cine ești tu? Tu ești așa cum ești, o ființă vie, cu toți cei care fac parte din tine. Tu ești aici datorită tuturor celor dinaintea ta. Te încurajez să îți răspunzi la toate întrebările de mai sus.

Iar dacă ai făcut-o deja, mă bucur să știu asta. Mă bucur că vrei să te cunoști pe tine și rolul tău aici pe Pământ. Mă bucur că vrei să te descoperi pe tine. Tu ai un drum al tău, pe care o să mergi așa cum îți propui tu.

Tu ai calea ta, viața ta pe care este bine să ți-o asumi. Iar dacă nu reușești să o găsești singur, eu sunt aici pentru tine de fiecare dată când ai nevoie de un sprijin. Contactează-mă și îți voi răspunde! Și de abia aștept să te cunosc!