Posted on
Pandora de Balthaza Logo

Sunt încântată să anunț că am găsit un site nou. Pandora de Balthazar aduce și produce textile de lux extrem de frumoase.

Pandora, această fată minunată și echipa ei, caută în toată lumea textile și lenjerii vintage, cu design unic de cea mai bună calitate.

Ei au în stoc peste 2 milioane de bucăți. Începând cu lenjerii de pat, fețe de masă, perdele vechi din dantelă și multe alte materiale în stilul european vechi.

Colecția Pandorei le are pe toate. Dacă nu le are, atunci le caută pe piața mondială. Ce îi face unici, este faptul că restaurează piese istorice și le transformă în obiecte de every day luxuries.

Black Pandora de Balthazar luxury pillow

Nu există model sau material, pe care nu pot să îl refacă sau chiar să îl creeze. Chiar și monogramele vechi pot fi cusute excelent.

Pandora de Balthazar Monogram

Povestea acestui business a pornit de la un accident aproape fatal, care a ținut-o pe Pandora 6 luni în pat. De aici i-a venit ideea genială de a face perne ergonomice.

A dezvoltat și patentat Sleep System, care include 4 tipuri de perne speciale de diferite dimensiuni, care te țin ca pe un nor pufos. Toate sunt făcute din pene de gâscă din Ungaria.

Pernele sunt ergonomice și ajută la o poziție corectă a corpului în timpul somnului. Bineînțeles a completat și cu lenjerii exclusiviste și unice, cu modele vintage, dar și contemporane.

Sleep System Pillows

Pentru Pandora somnul odihnitor și de bună calitate este foarte important. Ea a descoperit puterea somnului și i-a dedicat o parte din munca ei.

Cea mai interesantă colecție a ei, dar și cea mai nouă este Spa Collection, cu produse de skincare. Toate produsele sunt naturale, handmade și făcute pe bază de lavandă.

Lavender Mint Cream

Se știe că lavanda este planta care ajută la calmarea corpului și a minții, pentru un somn sănătos și odihnitor. Toate cremele sunt bogate în extract de lavandă.

Lavender Body Butter

Sunt foarte încântată că am găsit aceste produse și acest site. Las-o pe Pandora să te introducă în lumea textilelor vintage și al luxului.

Somnul bun și de calitate este lucru extrem de prețios în zilele noastre, iar această fată își dedică toată energia pentru asta și pentru, cum zice ea: “creating a place to renew mind, body and spirit.”