Posted on
Colorful trousers

Show me your color! Cine spune că toamna trebuie să putrăm culori neutre? Cu atâta culoare în jur, ar fi păcat.

Renunță din când în când la culorile terne de toamnă în favoarea nuanțelor aprinse și poartă-le fie head-to-toe, pentru un look exploziv, sau în combinație cu negru pentru un aer mai cuminte. Accesoriile sunt, și ele, o pată de culoare binevenită dacă îți dorești doar un accent. Un accesoriu care aduce culoare este parfumul.

Federico Mahora Parfums

Mirosurile te pot înveseli instant și te pot duce cu gândul în cu totul alte locuri. Parfumurile pentru mine sunt un time and space transporter foarte eficient. Parfumurile Federico Mahora sunt perfecte pentru o senzație de color clash imaginară.

Putem să ne înconjurăm de culori peste tot și sub orice formă. Culorile emană energie, bună-dispoziție, prospețime, vitalitate, optimism. În cultura estică culorile sunt cel mai bun canal de transmitere a energiei.

colorful space

Orice spațiu poate fi revigorat cu puțină culoare. Living-ul sau locul unde petreci mai mult timp poate fi împrospătat cu un roz pal, crem sau mov. Vei avea senzația de mai multă luminozitate în încăpere.

Un alt truc de a adăuga culoare toamna, este cu ajutorul florilor. Câteva flori roz și crem îți înveselesc toată ziua. Spațiul poate să capete liniște, ca un sanctuar.

Flowers

Cu doar câteva mici trucuri putem să ne facem toamna cu adevărat colorată. Stay tuned pentru alte trucuri viitoare.

Hope you’re all having a lovely weekend!