Posted on
conștientizarea este pasul doi

Nimeni nu poate face lucruri mărețe dacă nu este pe deplin sincer atunci când vine vorba despre el însuși.

James Russell Lowell

Suntem conștienți de corpul nostru, de acțiunile noastre, de viața noastră, dar cât suntem de conștienți de noi cu adevărat? De adevăratul nostru Eu, de potențial și de tot ceea ce putem face. Prea puțin, din păcate.

Oamenii nu se cunosc pe ei înșiși, nu știu ce vor cu adevărat în viață. Nici măcar nu știu ce le-ar plăcea să facă. Cei care știu sunt cei norocoși și fericiți.

Ei au găsit deja drumul și scopul lor și îl urmează indiferent de ce se întâmplă în jur. Este extrem de important să descoperim ceea ce ne place, să ne găsim scopul în viață. Este singurul lucru ce ne poate împlini cu adevărat.

Pentru asta este nevoie să ne cunoaștem cu adevărat noi pe noi. Trebuie să fim sinceri cu noi și cu tot ceea ce facem. Trebuie să fim conștienți de lucruri, emoții, acțiuni.

Pentu orice schimbare, conștientizarea este pasul doi, primul pas fiind intenția, după cum am spus în articolul anterior. Conștientizarea duce la dezvoltare. Prin conștientizare îți dai seama ce faci bine și ce nu, îți dai seama în ce direcție trebuie să îți duci viața.

Fiecare conștientizare te duce mai aproape de scopul tău.