Posted on
Cum să ai o super relație?

Începutul relației este un moment de magie, plin de perfecțiune și tot ce este mai frumos pe lumea asta. Începutul relației trebuie păstrat ca fiind sfântul altar al iubirii. După acest minunat început vin transformările. Și e bine, pentru că orice cuplu are nevoie de transformări.

Aceste transformări pot fi ca un nou început, fiecare etapă are un nou început. Bucură-te de fiecare nou început, pentru că fiecare este o renaștere a iubirii noastre, ce devine astfel nemuritoare! Intimitatea este importantă într-o super relație, atât cea fizică, cât și cea emoțională. Dacă nu ești curios și dornic să explorezi intimitatea celuilalt, în diferite forme, plăcerea va dispărea de tot.

Oricât ar fi de veche sau lungă relația, nu are voie să devină plictisitoare nici pentru ea, nici pentru el. Cu toții avem un potențial în noi, care așteaptă să fie descoperit și apreciat de celălalt. Continența sexuală este o porcărie. Mai ales când se întâmplă să izbucnească câte un conflict.

Apropierea și mai tare este rezolvarea, doar că oamenii nu realizează asta. Vezi doar partea rea în cealaltă persoană. Total greșit! Chiar și într-un conflict, privește-l adânc în inimă pe celălalt și vezi acele calități care te-au atras și te-au fermecat.

Nu este ușor, însă este posibil. Cu puțin efort, dorință și sinceritate oricine poate să aibă o super relație. Este nevoie de implicare din ambele părți și multă multă deschidere și sinceritate. Atât față de propria persoană, cât și față de celălalt. Așa poți să ai o super relație!