Posted on
Curățenia cu Swiffer

Curățenia poate fi ca o terapie. Mai greu este până te apuci de ea. Curățenia este foarte importantă în viețile noastre. Îmi amintesc din copilărie cum făceam curățenie în camera mea în fiecare săptămână.

Încă de atunci știam cât de benefică este curățenia și ordinea în casă. Mai târziu am aflat că este la fel de benefică și în viață. Când intri în casă și totul este curat și la locul lui parcă te simți mai ușurat. Tot stresul de peste zi se diminuează și simți o stare de relaxare.

Viața este mai liniștită atunci când este curat totul în jur. Activitatea curățeniei ajută atât corpul, cât și mintea să se relaxeze. Atunci când faci curat, mintea ta se focusează pe obiectul din față și pe ce mișcări ai de făcut. După un timp, gândurile se liniștesc.

Produse de curățenie de la Swiffer

Acum este și mai ușor să fac curățenie pentru că am descoperit produsele de la Swiffer. Uneori când te gândești că trebuie să faci curat, acest lucru poate provoca stres, dar cu Swiffer chiar nu este cazul. Ei au creat un mop cu lavete uscate și umede. Lavetele uscate adună praful și părul de pe jos, la fel ca un aspirator.

Laveta uscata de curățenie Swiffer

Aveam o impresie greșită asupra lavetelor uscate, am crezut că nu adună tot praful, doar îl împrăștie, dar cele de la Swiffer sunt extrem de eficiente, totul se lipește de lavetă. După cea uscată, urmează laveta umedă. Și laveta nu e doar umedă, e chiar îmbibată bine în apă și detergent. Așa că nu mai pierzi timp cu amestecatul detergentului cu apa, cu găleți și alte ustensile.

Laveta umeda Swiffer

Totul se șterge foarte ușor și foarte repede. Parchetul meu chiar lucește. Swiffer mai are și un pămătuf pentru praf. La fel ca laveta uscată, acest pămătuf este mega eficient pentru că absoarbe fiecare fir de praf.

Pamatuf de cutățenie Swiffer

Cu Swiffer este extrem de ușor să faci curațenie acasă. Unde mai pui că faci și curățenie interioară, pentru că după cum am mai spus, curățenia are efect terapeutic, liniștește mintea. În zilele pline și obositoare, nu ai nevoie de foarte mult efort pentru a șterge praful, îți ia doar câteva minute. Ce poate fi mai simplu decât atât?