Posted on
Holul vintage

În zilele noastre, cu tot fashion-ul, tehnologia și alte noutăți, nu toate casele sunt luminoase și însorite. Unii oameni preferă un spțiu întunecat, închis, fără geamuri mari, cu aer misterios și moody. Însă toate aceste camere sunt foarte sofisticate și stilate.

Chiar din holul unei astfel de case, negrul este dominant, însă cu au aer vintage. Pereții și ușile negre parcă vin din alt secol. O pată de culoare precum un scaun din lemn, vintage și el, este bine-venit.

Living-ul este adus din secolul 17, în stilul olandez. Sunt câteva elemente care răsar din întuneric, precum rama aurie a oglinzii, partea inferioară a mesei, tot aurie. Candelabrul imens din sticlă atrage atenția, cu licăriri de lumină.

Living in stil olandez

Auriul apare foarte des, în fiecare spațiu, deoarece acesta iese în evidență din întuneric și face un contrast puternic cu negrul. Băile sunt și ele foarte sofisticate în negru. Oglinda și celelalte accesorii aurii, fac diferența. Tapetul negru și marmura neagră sunt detalii elegante.

oglinda aurie
Baie neagră

Acest negru cu auriu și lumina difuză, mă duce cu gândul la o petrecere glam cu oameni bogați ai secolului trecut, în spații imense, cu multă șampanie, râsete și siluete sexy. La fel și dormitoarele, au acest stil glam și inspiră abundență. Pielea neagră în lumina slabă este la intersecția dintre vintage și modern.

Dormitor glam

Arta de pe pereți este luminată și atrage atenția, iar frumusețea tablourilor este evidențiată mult mai tare pe un perete negru, decât pe alte culori. Oglinzile elegante accentuează piesa de rezistență a camerei, patul.

La fel se întâmplă și în celălalt dormitor, unde patul este pus în valoare de tot ce îl inconjoară. Corpurile mari de iluminat, tapetul elegant, toate contrubuie la un aer glam. Acestă cameră este mai feminină, cealaltă era mai masculină.

Dormitor dark glam

Importante sunt momentele petrecute în astfel de spații decorate diferit. Aceste spații sunt discrete și sofisticate, pentru ambele sexe și sunt o invitație deschisă.