Posted on
Design your life

Dacă nu îți faci propriul plan în viață, există riscul să faci parte din planul altcuiva. Și ghici ce a planificat acea persoană pentru tine… Nu mare lucru!

Jim Rohn

Îți aduci aminte când erai mic și îți planificai viitorul? Te visai pilot, șofer, actriță și alte roluri atractive și ciudate. Cât din tot ce ai visat s-a îndeplinit?

Privește înapoi la viața ta de până acum. Ai avut un plan? Dacă nu, începe de acum și planifică-ți viitorul.

Dacă știi încotro să mergi, viața este destul de simplă. Cunoști direcția, chiar dacă nu și drumul, care poate fi plin de surprize plăcute sau mai puțin plăcute. Însă aceste surprize au farmecul lor.

Dacă ai un plan pentru viața ta, nimic nu este imposibil și de neatins. Conștienți sau nu, avem o strategie mentală pentru orice facem. De ce să nu avem una pentru viața noastră?

Privește imaginea de ansamblu, extrage din ea lucrurile cele mai importante pentru tine. Acestea sunt prioritățile tale în viață. Periodic fă o evaluare a celor petrecute, cât și o evaluare a propriei persoane.

Design your life și pune-ți în practică ideile. Așa încep să se miște lucrurile. Uite cum am pus la cale o strategie simplă și utilă.

Life strategy

Folosește-o și fă-ți viața simplă! Have a great weekend!