Posted on
Despre relația cu corpul

Cea de-a doua ediție a Retreat-ului nostru Mind&Body, a avut loc în 26 Iunie, la Viewtopia The Secret Land, pe Valea Drăganului și a adus împreună numai oameni frumoși. Împreună cu prietena mea Simona Echim, am organizat un Retreat de o singură zi, într-o duminică însorită. Tematica evenimentului s-a axat pe relația cu corpul: Reîmprietenește-te cu corpul tău. La eveniment am avut Yoga, Pilates, coaching, Wingwave, dar și emoții și povești frumoase.

Retreat de 1 zi

Corpul și mintea împreună, contribuie la o viață echilibrată pe care fiecare persoană și-o poate construi în felul său, astfel încât să se potrivească nevoilor. Acest proiect de Retreat-uri va merge mai departe în toamnă. Vor urma noi ediții, cu activități noi și invitați din diferite domenii. Și bineînțeles multe surprize pentru voi.

Reîmprietenește-te cu corpul tău

Vă mulțumim celor care ați fost alături de noi, suntem recunoascătoare pentru fiecare moment petrecut împreună. Vă așteptăm la următoarele ediții, pe toți cei care vă doriți să evoluați și să vă dezvoltați viața. Până atunci ținem legătura pe Facebook: Izabella Cete, Simona Echim și Instagram: @isabelacete , @simona_echim . Să aveți o vară frumoasă!