Posted on
Source: Pinterest

ECLECTIC, -Ă adj. Care alege din diferite sisteme părerile cele mai convenabile; care alege ceea ce îi place din diferite școli, genuri etc. (Cf. fr. eclectique)

Acest stil este caracterizat prin diversitate, de asemenea aduce și multă confuzie. Indiferent de domeniul de activitate, a fi eclectic, poate fi judecat imediat. Nu ești suficient de original, furi de la alții, nu ești în stare să faci ceva al tău.

Nicidecum! Nu este vorba despre asta. Cel mai bun exemplu este moda, stilul eclectic este mai mult decât prezent la toți. Designerii se inspiră din diferite stiluri vestimentare, diferite locuri din lume, diferite epoci și pentru asta nu sunt plagiatori. În muzică la fel, auzim melodii care se repetă, se aseamănă și totuși sună plăcut.

Fiecare artist are o sursă de inspirație, fiecare idee are un loc de unde ia naștere și pornește către lume cu altă înfățișare. Asta nu înseamnă că artiștii sunt hoți. Este loc pentru fiecare, pentru că aceeași idee poate să îmbrace nenumărate înfățișări în nenumărate feluri. Fiecare om/artist are o personalitate unică.

Mie îmi place stilul eclectic, aglomerat, confuz uneori. Anul acesta o să îl întâlnim foarte des, mai ales în domeniul de beauty. În materie de unghii o să vedem toate modelele posibile și imposibile, toate stilurile combinate. Așa că vara asta putem să ne facem de cap, cu unghii, cu machiaj, chiar și cu haine ciudate. Shuting Qui este exemplu viu de stil nebun și colorat.

Prea mult?

Source: Pinterest