Posted on
Happy Feelings

Emoțiile…sunt însăși viața sau, mai bine zis, o parte foarte importantă a ei. Oamenii au nevoie de emoții. Dacă ai o dorință, vei căuta să satisfaci acea dorință.

Însă aceste emoții pot creea dependență. Problema cu dependențele e că pentru ca organismul să se “liniștească”, de fiecare dată este nevoie de “un pic mai mult” din acel ceva de care suntem dependenți. Și în acest caz emoțiile preiau controlul.

Să poți trăi o viață cu adevărat liberă și independentă, întreabă-te ce gânduri îți revin constant, pe care încerci să le eviți? Emoțiile sunt cele mai puternice droguri din univers. Ele sunt normale și sănătoase, atât timp cât le observi și controlezi tu și nu lași ca ele să pună stăpânire pe viața ta.

emotions and feelings

Poți identifica dependențele emoționale fără a-ți abandona libertatea, întrebându-te: în ce situații emoționale te găsești din nou și din nou? Acceptarea emoțiilor nu înseamnă să pierzi savoarea lor, ci să simți libertatea de alegere și că ești o persoană independentă, ceea ce va duce la o mare satisfacție personală. Controlul emoțiilor schimbă stările, stările schimbă sentimentele, sentimentele schimbă zilele, iar zilele schimbă viața.

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven’t happened yet.

Have a lovely weekend!