Posted on
Energia vitala a femeii

Energia feminină este o energie foarte puternică. Acesta se vede atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional, adică se simte atunci când ești în preajma ei. Energia vitală a femeii stă, de fapt, în interiorul ei, dar și în tot ceea ce ea expune vederii celorlalți. Frumusețea a fost și va fi întotdeauna mână în mână cu autenticitatea.

Frumusețea este însoțită de iubirea de sine, de atitudine, de personalitate și de conștientizarea propriilor valori și de însușirea a ceea ce este frumos la tine. Femeile expun toate aceste lucruri prin energia lor. Alegerile pe care le facem în legătură cu aspectul nostru ne pot impacta pe termen lung și toate acestea pornesc de undeva din copilărie, cum am fost învățate și obișnuite să ne raportăm la aspectul nostru. Cum am fost îngrijite de către mame și bunici, dar și ce am văzut în jurul nostru, cum s-au îngrijit ele.

Un simplu gest aparent banal, precum tunsul părului în copilărie, are o însemnătate foarte mare pe termen lung. Și exemple de genul acesta sunt multe. În fiecare secundă, femeia prin energie transmite și receptează informații vitale, acest proces desfășurându-se automat, fără a putea fi controlat de conștiința umană. De aceea femeile simt mult mai repede orice fel de energie negativă din jurul lor.

Și aici nu e vorba de aspect sau de frumusețe, energia feminină oferă o stare anume care ne poate umple cu energie pozitivă, cu bucurie și admirație sau ne poate afecta încrederea și iubirea de sine. Este foarte important ce percepi din jurul tău, însă este important și cât de plin ești de energie pozitivă și la ce nivel este acesta. Este important sentimentul cu care ieși din casă în fiecare zi. Alegerile potrivite pentru noi și pentru îngrijirea noastră ne pot influența, nu numai imaginea exterioară, ci chiar viața noastră.

Ca totul să meargă în direcție bună, în primul rând aș începe cu interiorul în doi pași: Love Yourself, Heal Yourself!