Posted on
Source: Pinterest

Hello everybody!

Zilele trecute, mă gândeam să visez puțin cu ochii deschiși, dar și să pun pe hârtie dorințele în materie de viitoare călătorii. Navigând pe imensul internet printre locuri vizitate și locuri de vizitat, mi-au căzut ochii pe o mică insulă.

Am observat că foarte multă lume își face poze cu mica insulă, dar nimeni nu zice nimic despre acesta. Milioane de poze și de story-uri în preajmă, dar sunt curioasă dacă cineva a și vizitat acestă insulă?

Source: Pinterest

Insula Es Vedra este o insulă mică și stâncoasă din Ibiza. Numele în traducere din catalană înseamnă “este un vițel”.

Insula nu este locuită de oameni, mai de mult a fost locuită de o specie de capre sălbatice, de aici se trage și numele. Guvernul spaniol a mutat caprele pentru a proteja fauna insulei.

Source: Pinterest

Legenda spune că insula a fost locuită de sirene și nimfe de mare, care au încercat să îl ispitească pe Odysseus de pe nava sa, după cum spune Homer.

Aceste legende misterioase au popularitatea acestei insule nelocuite, pentru că de-a lungul timpului a apărut în filme și în multe clipuri video. Turiștii consideră acest loc unul magic și spiritual.

Source: Pinterest

Unii spun chiar că este o insulă sfântă. Eu nu știu ce este acolo, dar cu siguranță vreau să aflu cât mai curând. Până atunci…back to life.