Posted on
Este strălucirea atrăgătoare?

Atât bărbații cât și femeile sunt atrași de strălucire. Cum așa? Este strălucirea atrăgătoare?

Evident că este. Dar cum se întâmplă ca o femeie poate fi strălucitoare și alta nu? De unde vine această strălucire?

Mai ales în zilele noastre, toți oamenii vor să fie frumoși și să arate bine. Nimic greșit până aici. Și totuși, unii reușesc să strălucească și alții nu, oricât de bine ar arăta.

O să spun ceva poate controversat: frumusețea, ca orice alt lucru, poate deveni plictisitoare. Privind din partea cealalta, a bărbaților, acest lucru este total adevărat. La un moment dat, chiar și cea mai frumoasă femeie din lume va deveni doar un alt chip frumos dacă nu pune pe masă ceva mai important decât aspectul ei fizic: autenticitatea ei, curajul, vulnerabilitatea, visurile care o țin trează nopatea, emoția de a se conecta cu cineva, puterea de a depăși momente critice.

Dacă pentru unii frumusețea exterioară este cea mai importantă și este cel mai atrăgător lucru, pentru alții asta nu este suficient și primează alte lucruri. E frumos să te aranjezi pentru persoana iubită, să-ți pui cea mai frumoasă rochie și un machiaj demn de a deveni filtru pe Instagram. Dar, un bărbat “întreg la minte”, va lua în considerare întreaga personalitate feminină, cu toate aspectele ei, și este conștient că relaționează cu o persoană – o femeie este o ființă umană, strălucitoare, sexy, profund atrăgătoare, dar în primul rând umană, dotată cu propriile standarde, preferințe, judecăți și valori.

Nu te definesc fondul de ten și eyelinerul pe care le-ai aplicat, și nici măcar rochia scumpă pe care o porți. Iar atunci când renunți la obsesia de a arăta perfect, îți dai spațiu să le arăți celorlalți versiuni mult mai profunde ale tale: ce înseamnă pentru tine să trăiești intens, ce te face să râzi, ce te inspiră, în ce crezi și cum faci față emoțiilor negative. Cu toate acestea, de multe ori la locul de muncă sau acasă apar comportamente negative asupra femeii, mai ales muuuulte judecăți.

Dacă strălucești prea tare, ți se atrage atenția, iar dacă în unele momente nu te gândești la aspectul exterior, iar ți se atrage atenția. Nu e realist să arăți perfect tot timpul, și nu e asta motivul pentru care oamenii din viața ta te iubesc. Ei te iubesc pentru râsul tău neobișnuit, pentru pasiunea pe care o pui în activitățile tale, pentru sprijinul și încurajările pe care le oferi și emoțiile pe care le dăruiești.

Oamenii nu o să își amintească cum arăți sau de rochia ta scumpă, ci de felul în care i-ai făcut să se simtă.