Posted on
expansiune continuă

Nu există linie de final.

reclamă Nike

Cu toții avem un potențial nelimitat cu resurse nelimitate. Se spune că omul folosește doar 10% din capacitatea lui(asta zic cercetătorii științifici). Ce se întâmplă cu restul?

Este acolo, neexploatat. Pentru că nicio aparatură nu a reușit să măsoare întreaga capacitate a omului(asta zic alți cercetători, lucru care contrazice pe cei de mai sus). Așadar, poți începe să îți sporești capacitatea de a gândi.

Să te gândești la ce funcționează mai bine. Să te gândești cum poți să faci lucrurile diferit. Când îți deschizi mintea, o să apară noi oportunități din diferite părți.

Orientează-te spre mai multe direcții. După asta poți să îți dezvolți capacitatea de acțiune, făcând lucruri diferite de tot ce ai făcut până acum. Poți să faci mai mult în ficare zi, astfel o să fi remarcat.

Nu amâna lucrurile importante, ci fă-le în fiecare zi! Dacă îți schimbi modul de gândire și acțiunile, vei vedea cum vei crește în fiecare zi. Fă lucrurile care îți plac și lucrurile care trebuie făcute pentru a ajunge la destinația dorită.

Poți să îți faci o listă cu lucruri de făcut în fiecare zi, un to-do list. Dacă te ții de toate astea, îți vei extinde potențialul foarte mult. Și mai mult de atât, te vei bucura de o expansiune continuă pe toate planurile.

Succes!