Posted on
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum

Când îți place ceva foarte mult, nu ai cum să te abții. De exemplu, eu să îmi cumpăr parfumuri…Și de ce m-aș abține?

Parfumurile aduc o bucurie, o trezire a simțurilor și o stare de bine cu fiecare puf. În spatele mirosului, adică în aceea sticluță este o poveste întreagă.

Una a parfumierului și una în mintea mea nebună. Fiecare parfum miroase a poveste. Tuturor ne plac poveștile.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Girls Can Do Anything este un nume puternic pentru o aromă. Apa de parfum de la Zadig & Voltaire mi-a trezit curiozitatea din mai multe motive.

Girls Can Do Anything Perfume

Primul este că are un nume motivațional, care încurajează la acțiune. Doi, poartă semnătura parfumierului Quentin Bisch, care este un adevărat maestru. Am știut că acest parfum trebuie să aibă ceva misterios, cu Bisch nu dau greș niciodată. Băiatul acesta face arome nebune, știe cum să te atragă. Și dacă nu îți place un parfum făcut de Bisch, tot ai vrea să te dai cu el măcar puțin, măcar o dată.

Pentru că omul are un stil instigator și se adresează femeii care nu se supune regulilor…așa zice. De aceea parfumurile lui sunt așa de interesante și foarte bine vândute.

Al treilea motiv, a fost că m-a lovit un miros de la distanță, când cineva lângă mine a scos capacul parfumului.

O aromă puternică de flori cu ceva dulce și cald…așa ca aerul din Oman. M-am gândit la acest parfum mai multe zile la rând. Până când m-am hotărât să îl cumpăr. Și l-am cumpărat fără să îl miros deloc. Când l-am desfăcut, parcă mi-a dat Bisch una peste față. :))

Booom, o explozie puternică sub nasul meu! Notele de top sunt bergamot, pară, floare de portocal și mandarină. Floarea de portocal este foarte proeminentă, așa zice nasul meu. Para îndulcește situația.

Notele de mijloc sunt reprezentate de boabe de tonka și tuberoză. Floare de portocal plus tuberoză, egal ceva fenomenal.

Aceeași situație aromatică dulce și balsamică, care te unge pe suflet sau în orice altă parte a corpului. Fiecare pe unde-l doare…

Toate aceste arome se așează pe o bază de vanilie, feriga, mosc, ambroxan, cuișoare și paciuli. Aici se simte aerul cald de vară din Orientul Mijlociu. Cu vanilie la fiecare tarabă, aromă care este perfect echilibrată de mosc.

Toate aceste explozii de arome sunt binevenite ca o vacanță, de fiecare dată când deschid parfumul.

The new fragrance from Zadig & Voltaire by Quentin Bisch

Domnule Bisch, ce mai poți tu inventa? Sunt deschisă la nou și curioasă de următoarea mea descoperire.

Oare ce poveste va naște iar Bisch cu amestecurile lui magice? Deocamdată rămân în Oman, cu căldură și flori, că tare îmi place. 😉