Posted on

După toate nopțile nedormite, toate cluburile cutreierate (mă refer în general, nu la perioada recentă), toate țigările fumate și toate paharele de alcool date pe gât, te uiți în oglindă și un chip obosit îți zâmbește. Sau te înjură, după caz.

Oboseala și toate substanțele toxice se văd cel mai repede pe față, mai exact pe ochi. Asta pentru că pielea din jurul ochilor este foarte subțire, sensibilă și vulnerabilă.

Disclosure: This article may contain affiliate links. When you click these links, I may get a small commission. It won’t cost you anything, but it helps me to run this site. I only promote products and services that I think are great.

Toate vrem să arătăm un pic mai polishate nu-i așa? Injecțiile sar din ecuație, nu că aș avea ceva împotriva lor, însă nu poți sa te injectezi după fiecare party.

Există câteva produse pentru aceste probleme ale ochilor, care chiar fac diferența. Eu am uneori mici cercuri sub ochi, în funcție de numărul paharelor și orelor de somn.

Nu am cearcăne umflate, doar mici adâncituri, care evident că ma fac să arăt obosită. Somnul ajută foarte mult pentru ameliorarea tuturor acestor probleme, însă nu le elimină definitiv. A healthy life does.

Anticearcănul meu favorit momentan este Double Wear Stay in Place de la Estee Lauder. Acesta chiar funcționează. Are o textură minunată, care chiar ascunde toate paharele date pe gât. Acesta este numărul unu pentru mine.

După care, de ceva timp, am descoperit un alt produs. Tot de la Estee Lauder și anume pensula Double Wear Brush on Glow BB Highlighter. What a great product! Se zice că persistă 8 ore și arăți ca și cum ai fi dormit suficient. Nu cred asta și nici nu am fost atentă la acest aspect, dar o să testez.

Să vedem dacă putem să mergem la muncă direct din club și să arătăm și odihnite. Să nu exagerăm, produsul chiar este bun, iluminează bine zonele cu probleme (capul nu!). Este recomandată folosirea lui și ca highlighter pe pomeți.

Ultimul meu produs de acest gen este de la Mac, anticearcănul Waterweight. Acesta este mult mai light decât celelalte variante de la Mac. Unul dintre efectele lui, este că dă așa o strălucire ochilor…aproape ca după sex. 😉

Toate aceste produse eu le folosesc și ca primer pentru pleoape și astfel îmi economisesc mult timp. Le aplici and you’re good to go!