Posted on
fă ordine în viața ta

Sau cheamă doamna la curățenie, dacă nu faci tu. Dar înainte de asta trebuie să te hotărăști să faci o schimbare, după ce te-ai hotărât, fă ordine în viața ta! Aici mă refer, atât la spațiul care te înconjoară, cât și la interiorul tău. Nu doar să muți lucrurile dintr-o parte în alta, ci să le scoți la suprafață, să le cureți, iar ce nu ai nevoie, să elimini.

Ca să fie mai ușor, poți să începi cu exteriorul, cameră cu cameră, după care să treci la interior, emoții, comportamente, sănătate, precum și celelalte arii ale vieții tale, job, familie, relații, trăiri personale. Am încercat și funcționează sigur. Știi vorba aia: cum faci un lucru, așa le faci pe toate? Chiar așa este.

În primul rând organizează-te și vezi care zone necesită o atenție suplimentară. Aici nu intră și cele câteva seriale neterminate de pe Netflix. Dacă vrei curățenie și ordine în viața ta, trebuie să te implici serios. Doamna de la curățenie te poate ajuta cu casa și biroul, maxim, restul depind de tine.

Și ce depinde de tine este mult mai important. Această curățenie este un proces, care schimbă anumite aspecte din viața ta și care nu trebuie să fie unul plictisitor, poate fi chiar interesant. Nu se știe ce lucruri noi poți afla despre tine. Începe cu lucruri simple, precum cele care îți plac și continuă cu cele care nu îți plac.

Pașii mici aduc ordine, dacă iei prea multe lucruri deodată o să faci iarăși o dezordine inutilă. Descoperă lucrurile noi despre tine, poate hobby-uri de care ai uitat sau mici plăceri pe care nu ți le-ai acordat de mult timp. Aceste lucruri mici pot să îți îmbunătățească viața semnificativ. E greu de crezut, dar chiar așa este.

Vorba că “fericirea stă în lucruri mici” nu e o glumă. Alege să vezi părțile frumoase din fiecare situație, să te bucuri de gesturile mici. Această ordine generală din viața ta este absolut necesară, la fel cum este curățenia generală a casei tale. Adoptă ordinea cu bucurie, entuziasm, elan și ea îți va aduce prospețime, claritate, raze de soare în viața ta.

Ca să înțelegi mai bine la ce ordine interioară mă refer, te invit la un eveniment GRATUIT în Cluj-Napoca. Vino la Seara de Wingwave, pe data de 12 mai, de la ora 19.00, unde îți voi arăta Live în sală, cum funcționează tehnica de coaching Wingwave. Cu această tehnică poți face ordine și curățenie în orice arie a vieții tale într-un timp foarte scurt. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul printr-un mesaj privat.

Seară de Wingwave

Ne vedem pe 12 mai, la ora 19.00. Mai multe detalii găsești aici. Te aștept cu drag!