Posted on
Avon

How far? Far Away Splendoria. Adică te duce direct în Orientul Mijlociu sau în perioada liceului, în cazul meu. Depinde ce amintiri ți se trezesc la viață.

Trebuie să mărturisesc că nu am mai folosit produse de la Avon de când am terminat liceul. Atunci s-au încheiat și multe alte episoade din viața mea. De-a lungul timpului m-am orientat spre alte produse de beauty, adică din ce în ce mai mult spre cele high-end, așa că, am uitat de mult iubitele produse Avon. Asta până de curând.

Am primit cel mai nou parfum lansat de Avon, Far Away Splendoria. Eram curoasă de miros, de cât de mult persistă și eram și destul de sceptică în același timp. Spre surprinderea mea la primele pulverizări toată casa s-a umplut de un miros îmbietor, puternic oriental și extrem de plăcut. Chiar și Eduard a fost plăcut surprins de acest miros și crede-mă că el nu se lasă impresionat de foarte multe parfumuri.

Avon Far Away Splendoria

Acest parfum îți trezește simțurile, era ceva cunoscut, dar nou în același timp, care te duce într-o lume colorată. Acordurile de oud alb fac mirosul să fie unul proaspăt, feminin și senzual. Este cald, dar nu sufocant. Este dulce, dar proaspăt.

Ca și compoziție de miros are gardenii, prună neagră, portocala, oud alb și vanilie. Toate acestea împreună alcătuiesc un parfum care atrage atenția. Cât despre persistență, nu pot decât să te surprind. Parfumul persistă mai mult de 12 ore, ceea ce este un mare plus.

Parfum Avon Far Away Splendoria

Let me know dacă îți place acest parfum și unde l-ai purta?

#buzzfarawaysplendoria #buzzavon