Posted on
Hotel Sofianu

Luna februarie este luna iubirii, fluturași în stomac, ciocolată și vin roșu. Sau nu… Eu am fost în această lună rece de februarie la Hotel Sofianu în Râmnicul Vălcea și vreau să îți zic câte ceva despre experiența mea.

Am petrecut un weekend prelungit la Hotel Sofianu cu ocazia încheierii unui curs foarte important pentru mine și evoluția mea. Deci fără fluturași, ciocolată și alte asemenea intenții, cum ar crede unii acum de celebrul Valentine’s Day. Chiar am plâns mult, am scos demonii afară, dar toate acestea în sensul bun.

hotel-muzeu de artă

Dar să revenim la hotel, să știți că dezvoltarea personală se face în locuri faine, adică în acest hotel-muzeu de artă. Chiar este plin de tablouri, atât în camere, cât și pe holuri, iar la parter găsești o galerie de artă. În lobby-ul hotelului, dai de tot felul de sculpturi care mai de care mai artistice și…mai dezbrăcate.

Artă la Hotel Sofianu

Cea mai faină dotare este spa-ul, cu piscina cu apa caldă, sanune, dușuri de diferite proveniențe. Înainte să ajungi la spa, treci și printr-o mică sală de sport. Nu este foarte dotată, dar dacă vrei să te miști, ai unde, fără scuze.

În oraș nu prea ai ce să vezi, este un mall în apropiere și cam atât. Dar dacă vrei o cazare faină și un weekend pentru relaxare, acest hotel este potrivit. Sunt patru stele, dar care nu îți găuresc buzunarele.

Hotel Sofianu

Detalii și prețuri găsești pe acest link. Și te las să descoperi mai mult în această locație, clasică și provocatoare în același timp. Enjoy, have a good Valentine’s Day and talk to you soon!