Posted on
Femeia seducătoare

Am ales să scriu despre femei pentru că este momentul lor. Cu toate ne dorim să fim într-un anume fel. Unele reușim, altele mai puțin. Unele zile sunt cu suișuri, altele cu coborâșuri, exact ca starea noastră.

Dorim să fim atrăgătoare, vesele, colorate, cu mișcări line și gesturi elegante și să emanăm seducție prin fiecare parte a corpului nostru. Draga mea, să îți spun ceva, poți fi exact exact așa cum îți dorești tu. Dar vreau să te întreb, când ai fost ultima dată așa cum ai vrut tu să fii? Când ai iubit, când te-ai aventurat, când ai explorat, când ai trăit viața prin toate simțurile, când te-ai bucurat de fiecare clipă, când ai fost spontană și multe altele?

Am observat că ne este greu să ne exprimăm, asta atât din cauza noastră, cât și din cauza altora, mai ales al felului în care am fost crescute. Ai sentimente, exprimă-le și stârnește-le și în ceilalți. Te visezi să fii femeie seducătoare ca cele din cărți, filme, picturi. Foarte bine!

Este foarte bine să visezi, astfel îți dezvolți creativitatea. Dar ce faci în direcția asta, de a fi acea femeie seducătoare? Să visezi este important, dar contează și ce faci, cum te îmbraci, ce accesorii porți, cum trăiești, cum te comporți, ce dorințe ai și în ce circumstanțe te afli (în traducere: în ce mediu te învârți). Arta seducției este practicată de multe femei inconștient sau conștient cu strategii de seducție și experimente.

Unele experimente reușite, altele mai puțin, de asta exercițiul este mama învățăturii. Atenție însă și la prea mult experiment, care după un timp îndelungat se poate transforma chiar și în suferință. Fiecare femeie are drumul ei de maturizare, iar cu fiecare experiment își cunoște mai bine potențialul. Atunci când ești matură și conștientă de sine devii acea femeie seducătoare, naturală, care cucerește cu căldura ei și nu cu prefăcătoria.

Happy Women's Day!

Fiecare avem în noi o femeie seducătoare, care așteaptă să fie descoperită și apreciată! Așa că azi și în această lună, te invit să o descoperi și să îi dai viață. Live your Life! Happy Women’s Day!