Posted on
Fii omul care face, nu care zice

Să faci ceea ce zici, este un lucru foarte valoros și destul de rar în zilele noastre. Oamenii care fac, nu doar zic, sunt din ce în ce mai puțini și parcă sunt dintr-o altă lume. Totul le iese, totul le merge bine. Dar cum ajungi să fii omul care face, nu care zice, mai ales dacă nu prea ai asemenea exemple în jurul tău?

Nu, nu este ușor și poate nici nu o să îți iasă din prima. Ideea este să faci câte puțin în fiecare zi din ceea ce îți dorești și din ceea ce predici. Să acționezi constant atunci când vrei să întreprinzi ceva. Să începi chiar acum să faci acele lucruri de care ai tot zis, chiar dacă nu ești pregătit.

Doar începe și fă ceva! Și nu mai zice chiar tot ce faci. Dacă ai nevoie poți să începi un curs care să te ajute și să te îndrume în direcția dorită. În ziua de azi există cursuri pentru aproape orice, așa că ai de unde alege.

Dacă nu știi ceva, ai ocazia să înveți. Făcând în fiecare zi puțin câte puțin, te obișnuiești cu acțiunea și nu îți pierzi exercițiul. Obiceiurile, ca și orice altceva, trebuie întreținute, altfel se pierd. Iar făcând lucruri o să ai mai puțin timp să vorbești despre ele.

Trebuie să lași promisiunile deoparte și să acționezi. Cred că tot timpul trebuie să mai lași lucrurile să se ducă pentru a face loc altora, poate mai bune, să vină. Eu am făcut loc unor proiecte noi, care o să înceapă din această lună. Printre ele o să vină câteva Live-uri cât de curând.

Și mai am multe altele în față pe care o să le fac, dar despre care încă nu pot și nici nu vreau să vorbesc. Nu e ușor să fii omul care face, nu care zice, dar e un lucru satisfăcător care îți schimbă stilul de viață și chiar și comportamentul. Tot ce am făcut în viață, pe plan personal și profesional, nu s-a întâmplat pur și simplu. Așa mi s-au aranjat lucrurile, pentru că am făcut ceva.

Așa că, just do it! And I can’t wait to hear what you have done!